Logo De Duurzame Tafel
← Laatste nieuws

25 maart 2015

Duurzame supermarktketen Marqt breidt verder uitDe duurzame supermarkt Marqt is in Den Haag zo populair dat er 30 april een tweede vestiging in de stad wordt geopend. 

Bron: Vastgoedjournaal

De nieuwe Marqt opent in een pand dat is samengevoegd uit drie panden aan de Frederik Hendriklaan 87, 91 en 93 in de wijk Het Statenkwartier. De winkel wordt hiermee groter dan 250 m2, een uitzondering op het geldende bestemmingsplan. En Marqt wil niet alleen in Den Haag verder uitbreiden, maar zoekt ook nieuwe winkellocaties elders in Nederland.

Het eerste filiaal in Den Haag is gevestigd aan de Hofweg 11. De tweede Marqt van Den Haag wordt de dertiende in Nederland. Marqt heeft op dit moment 8 vestigingen in Amsterdam, 1 in Haarlem, 2 in Rotterdam en vanaf eind volgende maand ook 2 in Den Haag. Het kantoor en distributiecentrum zijn in Amsterdam gevestigd.
 

Nieuwe locaties gezocht

Marqt heeft nog meer uitbreidingsplannen en is op zoek naar nieuwe winkellocaties. Hiervoor zoeken zij panden op goede locaties in Amstelveen, Amsterdam, Den Haag, Het Gooi en Rotterdam. De gewenste winkelruimtes zijn tussen de 450-1000 m2 bvo en zijn gelijkvloers, op straatniveau. Verder wil Marqt graag zitten in een karakteristiek pand (dit kan zowel een oud als een nieuw pand zijn) en willen ze op een goed bereikbare strategische locatie nabij andere winkels en supermarkten.

Reageer op dit nieuwsbericht

Naam
Reactie
Hoeveel is 4 plus 3?

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!