Logo De Duurzame Tafel
← Laatste nieuws

5 februari 2015

Lente bij de De Duurzame Tafel met Rudy Stroink, Dr. Thomas Adelaar en Korstiaan ZandvlietDe komende periode hebben we inspirerende sprekers bij De Duurzame Tafel. Weer drie mooie tafelbijeenkomsten komende mooie lente!


Ondernemer Rudy Stroink (@rudystroink) bijt op 19 maart het spits af met zijn plannen voor meubelfabriek Pastoe en een visie op wonen de komende jaren.


Op 23 april zal Dr. Thomas Adelaar (@thomasadelaar), publicist en spreker over innovatie, ons bij de Rabobank Utrecht meer vertellen over Slim Circulair Ontwikkelen.


Korstiaan Zandvliet (@zandvliet) van crownfundingplatform Symbid is de eerste spreker bij de Tafelbijeenkomst over Nieuwe vormen van financieren voor het MKB, 21 mei in het Muntgebouw in Utrecht. Ook het Kredietpaspoort, een vernieuwende controletool bij MKB-financiering, zal hierbij vertegenwoordigd zijn.

Meer informatie in de Agenda. Meld je aan en kom ook!


Reageer op dit nieuwsbericht

Naam
Reactie
Welke kleur heeft de onderste balk van de Nederlandse vlag?

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!